Mentorji
Mentor

Manja Breznik

Organizacija

Helios Group

Položaj v organizaciji:

Area Manager

Področja

Gospodarstvo, Ekonomija, Izobraževanje, Komuniciranje, Mladi, Osebnostni razvoj, Podjetništvo, Prodaja, Psihologija, Socialno podjetništvo

Kratek opis:

Poleg redne zaposlitve imam še svoje podjetje, kjer delam na različnih projektih, ki vključujejo marketing, trženje, prevajanje, pravne nasvete (predvsem izvršilno pravo), svetovanje pri poslovanju ter osebnosti rasti. Poudarek dajem na notranjo, osebno motivacijo in rast na vseh področjih. Izkušnje s tujino in tudi dokaj velika mreža poznanstev. Raziskujem vedenjsko ekonomijo, torej profiliranje vedenjskih znakov. Glede na to, da sem sama mlajše generacije, se zavedam da lahko znanje delim osebam, ki so mlajše od mene in pripravljene zagrabiti za delo in razne projekte.

Pričakovanja

Definitivno lahko osebo 'usmerim' na prava pota, svetujem pri izobrazbi ter poslovnih odločitvah, pomagam pri brainstormingu ter coacham na različnih področjih. Pričakujem resnega mentoriranca, ki je nekje do 25. leta starosti in se mu je malo ustavilo z napredovanjem, ki nima jasno postavljenih ciljev in je pripravljen investirati v prihodnost ter kariero ter se za to tudi žrtvovati.

Možni kraji srečevanj:

Ljubljana/Domžale

KONTAKTIRAJTE NAS

Trenutno nismo prisotni, lahko pa nam pošljete e-poštno sporočilo in odgovorili vam bomo nemudoma!

Sending

©2020 Mentorstvo.si spletno mesto. Izdelava FlatPixel Studio

Pravno obvestilo

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account