Mentorji
Mentor

Nives Fortunat Šircelj

Organizacija

Zavod ZAPOSLISE

Položaj v organizaciji:

Direktor

Področja

Gospodarstvo, Izobraževanje, Komuniciranje, Mladi, Nevladni sektor, Osebnostni razvoj, Podjetništvo, Psihologija, Socialno podjetništvo

Kratek opis:

Sem direktorica Zavoda ZAPOSLISE, ki se ukvarja z razvojem kadrov, tistih, ki so že zaposleni in tistih, ki so še v fazi študija. Imam dolgoletne vodstvene izkušnje na kadrovskem področju. Svetujem in vodim delavnice za vodstva, vodje, HR, zaposlene, iz področij motiviranja, sistemov nagrajevanja, pomagam pri pripravi internih aktov in pravilnikov. Zelo rada delam v skupinah in z posamezniki iz področja osebnega in profesionalnega razvoja. Dijakom in študentom pomagam pri ugotavljanju njihovih kariernih potencialov, kje in kako iskati zaposlitvene priložnosti.

Pričakovanja

Zaradi širokih delovnih izkušenj bom mentorirancem lahko svetovala na zelo različnih področjih: kot vodja, kot odgovorna za kadrovsko področje, tudi kot podjetnica in psihologinja. Predvsem na teme kako uspeti v osebnem in poslovnem področju, ne glede na to ali ste dijak, študent, vodja, zaposleni. Izkušnje bo mogoče pridobivati tudi v našem podjetju.

Možni kraji srečevanj:

Ljubljana, Koper, Tolmin.

KONTAKTIRAJTE NAS

Trenutno nismo prisotni, lahko pa nam pošljete e-poštno sporočilo in odgovorili vam bomo nemudoma!

Sending

©2020 Mentorstvo.si spletno mesto. Izdelava FlatPixel Studio

Pravno obvestilo

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account